Skreddersydde interiørløsninger

Vi har de delikate løsningene til ditt hjem

Produkter Kontakt oss

Uforpliktende hjemmebesøk

Vår interiørdesigner kommer gjerne hjem til deg for å bistå med gode løsninger på innredningen av ditt hjem, helt uforpliktende - både ved store oppussingsprosjekt eller ved små endringer i hjemmet.

Interiørkonsultasjon

Vi hjelper deg gjerne med valg av tekstiler, gardinløsninger, solskjerming, møblering, oppmåling og montering. Ta gjerne med bilder, tegninger og mål, eller avtal tid for hjemmebesøk. Vi kommer hjem til deg og tar mål, og kommer med forslag til løsning og hjelper til med montering.

Møbeltapetsering

Vår dyktig møbeltapetserer hjelper deg gjerne med å trekke om, med stoff etter eget ønske. Finn ditt eget møbelstoff fra vårt store utvalg. Det er ikke alltid nødvendig å kjøpe nytt – med enkle grep kan du med vår hjelp få et møbel som framstår både nytt, trendy, moderne og ikke minst unikt.

Møbeltapetsering

Vår dyktig systue hjelper deg med søm av gardiner, liftgardiner, sengetepper, puter etc. Her er det kun fantasien som setter grenser. Har du egne tegninger og ideer til design? Våre syere og designere jobber med deg for å skape noe unikt og skreddersydd for ditt hjem.

Ønsker du å bestille hjemmebesøk?

Kontakt oss gjerne for bestilling av hjemmebesøk i nærområdet rundt Tønsberg. Sammen finner vi stilen som passer ditt hjem best.

Kontakt oss